Antoni van Leeuwenhoek Foundation
Ontwerp jaarverslag 2016

En ook dit jaar ‘De kracht van Betrokkenheid’ gepubliceerd als Jaarverslag Antoni van Leeuwenhoek Foundation 2016. Giften aan de Foundation inzichtelijk gemaakt.

De kracht van betrokkenheid
In het Antoni van Leeuwenhoek komen al meer dan een eeuw topklinische zorg en wetenschappelijk onderzoek samen. Het is de ambitie van de het Antoni van Leeuwenhoek om voor iedere patiënt een therapie op maat te ontwikkelen. Daar hebben we topwetenschappers, apparatuur, tijd en vooral geld voor nodig. De Antoni van Leeuwenhoek Foundation vormt de schakel tussen u en ons onderzoek. U kunt ze steunen op de manier die bij je past. De bijdragen van de Vrienden van het AVL vormen een belangrijke bron van financiële steun.

Vrienden van het Antoni van Leeuwenhoek 
Iedereen die de behandeling van kankerpatiënten en het wetenschappelijk onderzoek in het Antoni van Leeuwenhoek een warm hart toedraagt, kan Vriend worden van het Antoni van Leeuwenhoek. Iedere bijdrage is welkom, vanaf 25 euro per jaar ontvangt u het kwartaalmagazine Antoni thuis. Daarnaast behoort periodiek schenken, met belastingvoordeel, tot de mogelijkheden. Komt u liever zelf in actie, op een sportieve, creatieve of andere manier? Dat kan natuurlijk ook.

Deze post delen?