Origoo, vind je ware boekhoudsoftware.
Naamgeving + Merkidentiteit + Visuele identiteit + Branding + Copy

Bij Origoo bloggen, delen ze alle ins-en-outs over boekhoudsoftware en inventariseer je zelf met hun adviestool wat je verwacht van een pakket. Zo kan iedereen ontdekken welk boekhoudpakket ze nodig hebben. In 3 stappen naar de perfecte match. Dus…niet zomaar een pakket. Maar precies wat jij wilt.

De kunst van het kiezen
Er zijn ongekend veel boekhoudpakketten op de markt. En om een gedegen keuze te kunnen maken, kom je voor een hoop vragen te staan. Zoals, wat zijn de kosten? Welke pakketten gebruiken mijn branchegenoten? Moet ik in de cloud of toch niet? Wat vind ik überhaupt belangrijk bij een pakket?… En dan is een raadgever die je bij de hand neemt wel zo handig.

Platform van de toekomst
We willen jou graag nog beter kunnen assisteren. Door onze huidige online dienst verder uit te bouwen tot een platform, waar jij als ontdekker nog meer tools hebt om je verlanglijstje te verfijnen en de mogelijkheid krijgt om in contact te staan met anderen binnen jouw branche die boekhoudsoftware gebruiken. Want hun kennis en ervaring kan weleens van grote waarde zijn voor jou, denken wij.

Speciaal voor jou werken we op dit moment aan ‘De Persoonlijke Verkenner’. Deze tool zal snel en met gemak complexe informatie omzetten naar een visueel overzicht van jouw specifieke wensen. En daar gaat je hart sneller van kloppen. Die van ons in ieder geval!

Stuur gerust een mail als je meer wilt weten over de ontwikkeling van dit merk.

 

Deze post delen?