Workshop_Maastricht_Pan

2-daagse Workshop Experience Design aan studenten van t MAMDT.

Afgelopen week mochten we twee dagen gastcollege geven aan ‘t MAMDT (Maastricht Academy of Media Design and Technologie). En daar worden we enthousiast van! Enthousiast omdat we 15 studenten die als minor ‘visual language’ volgen mochten meenemen in de wereld van ervaringsmakers. We lieten ze theorie en praktijk combineren om zo de basisprincipes van Experience Design te ontdekken.
 

In 2-dagen naar een goed verhaal..maar hoe?
Doel, Doelgroep en een goed verhaal. Dat zijn de ingrediënten voor een succesvolle beleving. In het monumentale pand Lumiere aan het Bassin in Maastricht mogen de studenten nadenken over een nieuwe bestemming voor een deel van het gebouw. Het gebouw bied zo veel inspiratie, dus ideeën te over bij de groep; licht, water, film noir en verhalen van vroeger.

Maar hoe maak je van zo’n idee een verhaal? Thematiseren, rubriceren, research en vooral keuzes maken. 
Daarbij constant rekening houdend met doelgroep en doel. Wat wil je de doelgroep leren, en waarom dan wel? Een slimme en talentvolle groep, die nu nog beter beslagen ten ijs komt. De komende 10 weken werken ze hun concepten uit. Spannend! benieuwd wat het gaat worden er of we al een paar ervaringsmakers er tussen hebben zitten.

Wil je weten wat zo een workshop inhoud en/of wil je graag zo workshop inzetten? Mail arjan@panbranding.nl of bel me gewoon even op +31 (0)6 423 68 678

Deze post delen?